Na našem portalu možete predstaviti vašu firmu na dva načina: putem besplatnog ili premium profila. Osnovna razlika je u tome što vas premium profil svrstava među istaknute objekte na portalu, a takođe vas postavlja među prve rezultate pretrage po kategorijama i ključnim rečima. Sve relevantne podatke i fotografije možete nam dostaviti mejlom ili nam se obratiti putem kontakt formulara na našoj kontakt strani, istovremeno se opredeljujući za jedan od profila.

Da bismo vam ilustrovali kako to u praksi izgleda, detaljnije objašnjenje ćemo vam dati kroz sledeći primer.

Ukoliko se odlučite da svoju firmu predstavite kroz besplatni profil na našem sajtu, prema informacijama koje nam budete dostavili svrstaćemo vas u neku od kategorija objekata, kao što su ugostiteljstvo, zdravstvo i slično.

Predstavite firmu_pomoravlje.rs_01

Svaka od th kategorija sastoji se od nekoliko potkategorija koje sužavaju pretragu željenih objekata, tako da će vaš objekat biti dodatno kategorisan i po ovom kriterijumu.

Predstavite firmu_pomoravlje.rs_02

Tako, ukoliko ste recimo ugostitelj, i pritom vlasnik hotela koji želite da predstavite, vaš objekat će se naći  u kategoriji “Ugostiteljstvo”,  a potkategoriji “Hoteli”, na nekoj od stranica ove potkategorije. Isto pravilo važi i za bilo koju drugu kategoriju i potkategoriju.

Predstavite firmu_pomoravlje.rs_03

Ukoliko se odlučite za premium profil, vaš objekat neće biti na nekoj od stranica pretrage po ključnim rečima, već isključivo na prvoj stranici željene potkategorije, a pored toga će se naći i među istaknutim objektima na početnoj strani portala www.pomoravlje.rs

Predstavite firmu_pomoravlje.rs_04